Foto_Kladno_Lukáš Jungmann

Kladno je ve finále gastronomické soutěže Svačina roku

Lukáš Jungmann, student Střední hotelové školy s.r.o. Kladno, postoupil s receptem Tuňák Rio Mare se sýrem Cottage a chia semínky do finále 3. ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare. Soutěžící se utkají ve finále 8. prosince v pražském studiu Chefparade+ o ceny v celkové hodnotě 20 000 Kč a tuňákové výrobky Rio Mare.

Do odborné poroty usedne také Jiří Král, šéfkuchař a člen představenstva Asociace kuchařů a cukrářů. Živé finále bude moderovat Markéta Hrubešová. Do soutěže se letos přihlásilo 123 studentů z 35 škol.

Odkaz:

Autor: Lukáš Klapil

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × dvě =

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>